0
Your Cart
Ann Hovmøller

Om Ann's hudpleje

Mit navn er Ann Hovmøller. Jeg har taget den godt to-årige kosmetiker uddannelse med speciale i krops terapi og fik mit svendepapir i 2008.

Jeg har holdt mig opdateret lige siden og har arbejdet i faget on/off i alle årene. For at sikre mig at jeg hele tiden er opdateret i forhold til den nyeste viden, er jeg på kursus 1-2 gange i året.

Hudplejeklinik i Karstoft

Hudpleje og kropsterapi er for mig, den helt rette hylde og jeg elsker mit fag. For mig er det ikke blot et arbejde men en livsstil. Dette kommer dig til gode når du besøger min hudplejeklinik, der er placeret i det tidligere missionshus i Karstoft, hvor klinikken har lagt siden marts 2017. Hos mig vil du blive mødt af en uformel tone hvor der er højt til loftet, uden at jeg dog går på kompromis med min faglighed og der er plads til alle, store som små. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen

Privat flyttede jeg i maj 2014 til Karstoft, efter at have boet en årerække i Aalborg.  Jeg har to dejlige børn.

Ud over klinikken, så arbejder jeg som frivillig makeupartist, hvor jeg står for at lægge makeup til, dilletant i Karstoft og Musical i Skarrild. Derudover giver jeg behandlinger til foreningen Pårørende til kraftramte børn.

Praktiske informationer

Klinikken

Det er røgfri zone. Sluk din telefon, stress af og nyd behandlingen.

Tidsbestilling pr. telefon

Jeg kan være optaget af en behandling. Indtal derfor venligst en besked med navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Afbud

For at tilgodese andre kunder skal afbud ske senest dagen før.
Ved udeblivelse fra den pågældende behandling ser jeg mig nødsaget til at opkræve et gebyr på halvdelen af behandlingsprisen, som opkræves ved næste behandling.

Produkter

Jeg har ikke en web-shop, men sender gerne produkterne mod et fragtgebyr.

Gavekort

Jeg udsteder gerne gavekort. Det er muligt at få tilsendt gavekort mod et frankeringsgebyr. Gavekortet er pakket flot ind i en lækker gaveæske med diverse prøver.

Det kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet er gældende til behandling og produkter i 2 år fra udstedelsesdatoen.

Betaling

Kontant eller MobilePay (Erhverv: 92789)

Bytning

Inden 14 dage i ubrudt emballage og ubrugt stand.

Der tages forbehold for trykfejl, samt prisændringer. Skulle du mod din forventning være utilfreds med noget, hører jeg meget gerne fra dig.

 

Billeder

(Nogle af bilelderne er taget af BEA-Foto)