0
Your Cart
Ann Hovmøller

Om Ann's hudpleje

Mit navn er Ann Hovmøller. Jeg har taget den godt to-årige kosmetikeruddannelse med speciale i krop og fik mit svendepapir i 2008.

Jeg har holdt mig opdateret lige siden og har arbejdet i faget on/off i alle årene. For at holde mig ekstra opdateret er jeg på kursus 1-2 gange om året.

Hudplejeklinik i Karstoft

Det at være min egen chef og have etableret en hudplejeklinik i det tidligere missionshus i Karstoft siden marts 2017, er noget af det bedste jeg har gjort og det vil glæder mig til at se dig i klinikken, hvor der er tid og plads til alle.

Privat flyttede vi i maj 2014 til Karstoft. Jeg har to dejlige børn. Jeg har på frivilligt basis sminket til Dilletant i Karstoft, Musical i Skarrild, som jeg stadigvæk gør og lavet behandlinger for foreningen Pårørende til kraftramte børn.

Praktiske informationer

Klinikken

Det er røgfri zone. Sluk din telefon, stress af og nyd behandlingen.

Tidsbestilling pr. telefon

Jeg kan være optaget af en behandling. Indtal derfor venligst en besked med navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Afbud

For at tilgodese andre kunder skal afbud ske senest dagen før.
Ved udeblivelse fra den pågældende behandling ser jeg mig nødsaget til at opkræve et gebyr på halvdelen af behandlingsprisen, som opkræves ved næste behandling.

Produkter

Jeg har ikke en web-shop, men sender gerne produkterne mod et fragtgebyr.

Gavekort

Jeg udsteder gerne gavekort. Det er muligt at få tilsendt gavekort mod et frankeringsgebyr. Gavekortet er pakket flot ind i en lækker gaveæske med diverse prøver.

Det kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet er gældende til behandling og produkter i 2 år fra udstedelsesdatoen.

Betaling

Kontant eller MobilePay (Erhverv: 92789)

Bytning

Inden 14 dage i ubrudt emballage og ubrugt stand.

Der tages forbehold for trykfejl, samt prisændringer. Skulle du mod din forventning være utilfreds med noget, hører jeg meget gerne fra dig.

 

Billeder

(Nogle af bilelderne er taget af BEA-Foto)